SSU uppmanar riksdagen att fatta beslut om att erkänna Västsahara

Publicerat den 16 juni, 2011

Tack Jens Orback för artikeln ”Nu måste Sverige erkänna Västsahara”. Jag blev väldigt glad tidigare i veckan när jag kunde ta del av Jens Orbacks DN- debattartikel om Västsahara.

Själv vill jag påminna Socialdemokraterna om det egna kongressbeslutet att erkänna Västsahara. Det får inte bara bli en hyllvärmare. Det dags att agera i frågan. Det finns ju en majoritet i riksdagen!  Folkpartister, miljöpartister, socialdemokrater och vänsterpartister står alla bakom att Sverige ska erkänna Västsahara. Tillsammans förfogar de över en riksdagsmajoritet och kan därmed bidra till ett svenskt erkännande.

Publicerat i:
Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/6/e/e/jytteguteland.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 2957

En kommentar till “SSU uppmanar riksdagen att fatta beslut om att erkänna Västsahara”

  1. Gun Bengtsson skriver:

    Just det – kongressbeslut ska inte vara hyllvärmare! Människor som får framleva hela sitt liv i stora tältläger utan egen hemby måste få ett värdigt liv!

Kommentera