Teflonmännen Bildt och Reinfeldt

Publicerat den 22 juni, 2010

De är som gäss, Reinfeldt och Bildt. Oberört låter de kritiken glida av de feta hudarna. Tidigare ministrar har lämnat för TV-licenser men dessa herrar behandlar eventuella folkrättsbrott som om det gällde myggstick. Carl bildt förminskar offentlig kritik med att ”herrarna borde lugna sig lite”.      

Bildt och Reinfeldt är just nu riktigt illa ute, med alla mått mätt. Den ena misstänkt för folkrättsbrott, den andra försvarar den första. Dessutom helt i strid med tidigare principer.  Reinfeldt har själv nyss sagt sig stå bakom riktlinjer som säger att om att en politiker är föremål för utredning om allvarliga brott måste denne ta time-out. Idag vägrar han kräva detta av Carl Bildt som är föremål för utredning av en av de värsta typen av brott man kan tänka sig.

Publicerat i:
Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/6/e/e/jytteguteland.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 2957

En kommentar till “Teflonmännen Bildt och Reinfeldt”

  1. Gun Bengtsson skriver:

    Denna regering har ytterligare en teflonman: Tobias Billström. Han redogjorde nyss för hur omöjligt det var att låta en 14-årig, gravid flicka stanna i Sverige. Beslutet är utvisning till Italien – där hon hamnar på gatan. Men Den Heliga Ordningen, hela EU:s migrationspolitik skulle rubbas! Människovärdet?
    Nu har 14-åringen rymt – måtte hon ha ett bra gömställe!

Kommentera